Известие

Collapse
No announcement yet.

Съвет относно покупка на 159

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• 9000 лв.

Изглежда прилично.
    Ако наистина си решил да купуваш, то отиваш и гледаш - на място може да изникнат още въпроси или пък да решиш да харчиш пари ...

За километрите си по снимки е относително запазена.Единствено СТАРТ/СТОП бутона се набива на очи, че е износен, но на тези километри според нормално...

На мен ми харесва на външен вид, отделен въпрос е че пари за комби засега не бих дал.
    Alfa Romeo 159 2.4 JTDm -200 алфистки коня+ 30/40/ до 50 тунинговани коня

Comment

• Имаше една в Дупница, бая време се въртеше, беше на 270к и въпреки всичко буквално беше като нова. Всичко опира до това какъв мърляч я е ползвал.

Comment

• Първоначално публикувано от acho_ Покажи съобщение
        Имаше една в Дупница, бая време се въртеше, беше на 270к и въпреки всичко буквално беше като нова. Всичко опира до това какъв мърляч я е ползвал.
        Точно така е. Мой колега вчера взе едно Мондео 2010 на 230к..след 3 часа чоплене навсякъде не намерих за какво да се хвана. Къде са карали, какво са правили... не знам, но колата е в топ състояние, салона е не като нов, а като чисто нов. За съжаление са малко такива собственици.
        156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
        147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
        159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

• Първоначално публикувано от alfa_romeo_forever Покажи съобщение
          Колеги , едно въпросче по темата

https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cg...2&slink=920vm7

Тази някой да я е гледал ? изглежда добре , но освен ако не е Q4 .. което ме съмнява не може да е с 209 мотора , и ми е нещо много ниска цена ? 8к за "Ti" с доста доста добри екстри ?
          9к за нов внос кола на 1/4 млн км и преди фейслифта ми се струва ок. 8999 лв е цената, която виждам аз.

---------- Post added at 16:00 ---------- Previous post was at 15:55 ----------

Първоначално публикувано от undy Покажи съобщение
          Точно така е. Мой колега вчера взе едно Мондео 2010 на 230к..след 3 часа чоплене навсякъде не намерих за какво да се хвана. Къде са карали, какво са правили... не знам, но колата е в топ състояние, салона е не като нов, а като чисто нов. За съжаление са малко такива собственици.
          Моята е на 196 к с алкантара бежова.няма забележки по тапицерията, а знаете как се поддържа тая материя.зависи кой е карал и къде.защото 200к по магистралите не е като 200 к градско.
          (1996) 146 ti EX ( 2008 ) 159 Sportwagon 3.2 JTS

Comment

• Първоначално публикувано от undy Покажи съобщение
            Абе хем е така хем... чак пък толкова.. В края на краищата не трябва да ставаме роби на вещите си - те трябва да служат на нас не ние на тях

Sent from my SNE-LX1 using Tapatalk

Comment

• Първоначално публикувано от Grishata Покажи съобщение
              Абе хем е така хем... чак пък толкова.. В края на краищата не трябва да ставаме роби на вещите си - те трябва да служат на нас не ние на тях

Sent from my SNE-LX1 using Tapatalk
              Прав си, но когато търсим коли, искаме точно такива предишни собственици, нали
              Аз пък обичам колата ми да е в търговски вид, без да се вманиачавам... Нямам чак толкова свободно време.
              156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
              147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
              159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

• Първоначално публикувано от Gogata Покажи съобщение
                За тия, където ни обясняваха за 3.0 дизел, че горяла 8 градско ��
                Тия с БМВ-тата много аматьори го раздават.
                Ето моето жтд до колко съм го докарвал:

Пробвай се пак на тема разход.
                Last edited by BO; d.m.y г., 09:56.
                A20DTH ЖТД ама не баш
                1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Comment

• При тая средна скорост пеша ще стигнеш по бързо.

Comment

• Първоначално публикувано от BO Покажи съобщение

Aко ще си споделяме срамните постижения - аз веднъж успях да изгоря 15 литра за 50 километра... със спарка... извънградско...
                    156 2.0TS

Comment

• То може и още.....
                      Attached Files
                      Alfa Romeo Stelvio 2.2 JTDm Q4 Lusso, Alfa 166 2.4 JTD 20V, Alfa 159 2.0 JTDm, Piaggio NRJ Power DT; EX: Alfa Romeo Giulietta MA; Alfa Romeo 166 JTD; Alfa Romeo 156 SW 1.9 16v JTD; Alfa Romeo 156 2.4 jtd, Alfa 147 TS, Chrysler Grand Voyager 2.8

Comment

• Първоначално публикувано от BO Покажи съобщение

Виж си и средната скорост. Снимката, която качих е на къси разстояния в градско, а не място 😉
                        Alfa Romeo 159 SW Q-Tronic JTDm 150hp '09
                        ex Alfa Romeo 147 JTDm 120hp '05
                        ex Alfa Romeo 145 TS 103hp '97

Comment

• Здравейте и поздравления на всички за прекрасния форум. Като начинаещ алфист ми предстои покупка и съм се спрял на 159. (не само тя разбира се, но за другите ще пиша по останалите теми). Тази която загледах на прилична цена беше в Боми Ауто като преди няколко дни беше 5200, а сега е под 5000. Предвид това че през 2009 съм купувал от тях един Seat Ibiza FR 1.9 TDI и до моммента не съм имал никакви проблеми с него ще ви помоля за мнение. Колата е тази :

https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cg...6&slink=92h0g5

Поздрави,

Comment

• Колега, тази от Боми е опоскана от към екстри - 100% базов модел, предполагам затова и цената е такава. Не знам от къде си, ако не си от София, мога през уикенда да мина дай хвърля един поглед и да дам мнение.
                            Alfa Romeo 159 1.9 JTDm, SW, Lancia Delta II 1,6
                            ".... 150 На превала Ляв 5 и веднага Десен 5! спирай, че си ебало майката за Ляв 2 на скок !!!ХОРАТА... "

Comment

• Че няма екстри - няма, ама те почти всички 1.9 с ръчка са такива. Най-много да имат копчета на волана, дето няма никаква файда от тях и без това.
                              Ако колата е наред (едва ли), не е глътнала клапи, не вият скорости и не трака маховик, си заслужава. Стига да ти се кара малък дизел ръчка на тежко купе... никога няма да имаш възможност да хванеш волана с две ръце, винаги дясната ще е заета
                              156 2.0TS

Comment

• От БомиАуто имайте едно наум. Навремето приятел си взе кола от тях със спукана глава.
                                Alfa Romeo 159 SW Q-Tronic JTDm 150hp '09
                                ex Alfa Romeo 147 JTDm 120hp '05
                                ex Alfa Romeo 145 TS 103hp '97

Comment

Working...
                                X